Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοπλισμός και αναλώσιμα εργαστηρίων

Αυτόματα μέσα προετοιμασία πολιτισμού 12l και σύστημα διανομής

Αναθεωρήσεις πελατών
Υψηλός - η ποιοτική μηχανή, αυτό λειτουργεί θαυμάσιος και ήρεμος. πολύ καλή υπηρεσία.

—— ΟΥΤΕ

Άριστο προϊόν, δημοφιλές στην ομάδα.

—— Fernando

Είμαι Online Chat Now

Αυτόματα μέσα προετοιμασία πολιτισμού 12l και σύστημα διανομής

Αυτόματα μέσα προετοιμασία πολιτισμού 12l και σύστημα διανομής
Αυτόματα μέσα προετοιμασία πολιτισμού 12l και σύστημα διανομής Αυτόματα μέσα προετοιμασία πολιτισμού 12l και σύστημα διανομής Αυτόματα μέσα προετοιμασία πολιτισμού 12l και σύστημα διανομής

Μεγάλες Εικόνας :  Αυτόματα μέσα προετοιμασία πολιτισμού 12l και σύστημα διανομής

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: HiYi
Πιστοποίηση: CE
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: περίπτωση εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Αυτόματα μέσα προετοιμασία πολιτισμού 12l και σύστημα διανομής

περιγραφή
Ικανότητα: 12L, αίθουσα 18L Μέγεθος αιθουσών: Διάμετρος 300mmx640mm
Μέγεθος τυμπάνων: Διάμετρος 260mmx600mm Διανέμουσα θερμοκρασία: 25 - 80 °C
Νερό - θερμοκρασία λουτρών: 30 - 80 °C Καθαρό βάρος: 85KG
Υψηλό φως:

προετοιμασία μέσων πολιτισμού

,

12l προετοιμασία μέσων

,

προετοιμασία μέσων και σύστημα διανομής

Αυτόματη προετοιμασία μέσων πολιτισμού

Και σύστημα διανομής

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

 

Ο πλήρως αυτόματος προπαρασκευαστής μέσων επιτρέπει σε σας για να αποστειρώσει γρήγορα και να προετοιμάσει υψηλό - ποιοτικά μέσα ανά πάσα στιγμή. Ο Petri διανομέας πιάτων προσφέρει τη μοναδική ευελιξία να διανέμει ένα ευρύ φάσμα των επίπεδων αιμάτων, διπλά επίπεδα αίματα διάσπασης, τυποποιημένοι σωλήνες των διάφορων υψών και των διαμέτρων και καταλαμβάνει μόνο ένα διάστημα εργαστηριακών πάγκων μικρού ποσού για τέτοια διανομή.

Το πλήρως αυτόματο σύστημα προετοιμασιών και διανομής μέσων αποτελείται από ένα πλήρως αυτόματο όργανο προετοιμασιών μέσων και έναν αυτόματο επίπεδο διανομέα πιάτων.

 

1. Πλήρως αυτόματο όργανο προετοιμασιών μέσων:
Ελαχιστοποιεί το διάστημα διαθέσιμο για την αποθήκευση των τελειωμένων petri πιάτων, εξαλείφει την ανάγκη να ρυθμιστεί η αποθήκευση του αίματος πολιτισμού και εξασφαλίζει υψηλό - ομοιογένεια ποιοτικών μέσων. Η δυνατότητα να αποστειρωθούν τα μέσα γρήγορα και ήπια και να επιτηρηθούν ακριβώς και να ελεγχθούν οι παράμετροι όπως ο χρόνος, η θερμοκρασία και η πίεση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποστείρωσης εξασφαλίζει ότι όλα τα αποστειρωμένα προϊόντα είναι ίδιου του υψηλού - ποιότητα, και διαισθητικών γραφικών προγραμματίσημων λειτουργίες της οι διεπαφών και διευκολύνουν την καθεμία να ενεργοποιήσει το όργανο.

 

 

2. Αυτόματοι επίπεδοι διανομείς πιάτων:
Ο αυτόματος Flatware διανομέας είναι ένας συμπαγής και ιδιαίτερα αυτοματοποιημένος επίπεδος διανομέας αίματος που απαιτεί μόνο ένα εργαστηριακό benchtop διάστημα μικρού ποσού και λειτουργεί με τις επεξηγηματικές οδηγίες του, ακριβώς όπως όλες οι λειτουργίες μπορεί να ελεγχθεί εύκολα μέσω ενός γραφικού ενδιάμεσου με τον χρήστη. Μόλις κινηθεί η επίπεδη διαδικασία διανομής αίματος, το πλήρες σύστημα λειτουργεί σταθερά χωρίς επέμβαση χειριστών. Η γεμίζοντας περιοχή του διανομέα είναι εξοπλισμένη με ένα εξωτερικό φως αποστείρωσης για να εξασφαλίσει μια καθαρή γεμίζοντας περιοχή, και η διαμόρφωση 25 κατόχων αίματος πολιτισμού ανά διαμέρισμα επιτρέπει στο πλήρες σύστημα διανομής για να τοποθετηθεί σε έναν εξαιρετικά-καθαρό πάγκο για τη διανομή των μέσων πολιτισμού, που εξασφαλίζουν ότι όλες οι διαδικασίες είναι αποστηρωμένες.
 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ & ΟΦΕΛΗ

 

1. Πλήρως αυτόματο όργανο προετοιμασιών μέσων:

 • Λειτουργούντες τρόποι: με μια επιλογή 2 κύριων λειτουργούντων τρόπων (τυποποιημένος τρόπος και τρόπος αγάρ σοκολάτας) και 2 πρόσθετων τρόπων (νερό - τρόπος λουτρών και τρόπος αποστείρωσης) με τις παραμέτρους σας.
 • Μέση αποστείρωση: γρήγορη και ευγενής προετοιμασία εγγυήσεων των τυποποιημένων και ιδιαίτερα ευαίσθητων μέσων.
 • Ιδιαίτερα ασφαλής λειτουργία: προτού να αρχίσει η αποστείρωση, ένα πρόγραμμα ελέγχει αυτόματα τη συμπίεση αερίου του ολόκληρου συστήματος.
 • Γρήγορα θερμαίνοντας: τα αποδοτικά στοιχεία θέρμανσης εξασφαλίζουν γρήγορη θέρμανση του μέσου
 • Αξιόπιστη αποστείρωση: Εξοπλισμένος με έναν ισχυρό μαγνητικό αναδευτήρα με τη διευθετήσιμες ανακατώνοντας ταχύτητα και την κατεύθυνση, που εξασφαλίζουν ότι τα μέσα διαφορετικών ιξωδών μπορούν να ανακατωθούν ομοιόμορφα.
 • Γρήγορη ψύξη: το γρήγορο σύστημα ψύξης χρησιμοποιεί έναν ιδιαίτερα αποδοτικό ανταλλάκτη θερμότητας πιάτων.
 • Αποστηρωμένα μέσα που διανέμουν: οι μεγάλοι βοηθητικοί σωλήνες επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή προσθήκη των διάφορων πρόσθετων ουσιών όπως τα αντιβιοτικά, το αίμα, οι παράγοντες αύξησης, κ.λπ.
 • Αναγραφή στοιχείων αποστείρωσης: Παρέχει τα εργαλεία που απαιτούνται για την αναγραφή στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των παραμέτρων αποστείρωσης, της θέσης εργασίας, κ.λπ., και της μακροπρόθεσμης αποθήκευσης στοιχείων υποστηρίξεων.
 • Καθαρισμός και συντήρηση: Ενσωματωμένο πρόγραμμα καθαρισμού για την αυτόματη αποστείρωση της αίθουσας, των σωλήνων και των βαλβίδων.

2. Αυτόματοι επίπεδοι διανομείς πιάτων:

 • Ο αξιόπιστος αυτοματοποιημένος επίπεδος διανομέας πιάτων εγγυάται την αξιόπιστη, ανεξάρτητη λειτουργία, με το επίπεδο αίμα μηχανικά που διευθύνεται μέσω του συστήματος και που ελέγχεται από ένα σύνολο αισθητήρων σε όλη τη διαδικασία διανομής.
 • Ο αυτόματος επίπεδος διανομέας πιάτων τέλεια αντιστοιχείται το πλήρως αυτόματο όργανο προετοιμασιών μέσων, επιτρέποντας σε σας για να διανείμει 1-45 λίτρα των αποστειρωμένων μέσων σε μια ενιαία λειτουργία για τα μικρομεσαία εργαστήρια ή την παραγωγή.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
 

 

Ικανότητα 12L, αίθουσα 18L
Μέγεθος αιθουσών Διάμετρος 300mmx640mm.
Μέγεθος τυμπάνων Διάμετρος 260mmx600mm.
Μετρήσεις αποστείρωσης 70 - 130 °C, θερμοκρασία σχεδίου: 140 °C
Διανέμουσα θερμοκρασία 25 - 80 °C
Νερό - θερμοκρασία λουτρών 30 - 80 °C
Ακρίβεια θερμοκρασίας 0.1°C
Εξόρμηση υγρασίας 0.5°C
Χρονική θέτοντας ακρίβεια 1 λεπτό.
Μέγιστη πίεση εργασίας 2.5 φραγμός.
Πίεση σχεδίου 4bar.
Νερό αποστείρωσης αιθουσών Εξιοντισμένο καθαρό νερό. Αυτόματος συναγερμός κολπίσκων νερού υψηλού και χαμηλού σταθμών ύδατος (πιέστε περισσότερο από 1 BAR),
Σύνδεση νερού ψύξης εσωτερική διάμετρος καλωδίων 2 σημείων κεφάλι αμινών 12 ΣΓΔ.
Κυκλοφορώντας νερό Πίεση περισσότερο από 1 άσπρο νερό BAR.
Σύνδεση αγωγών 2-part εσωτερική διάμετρος καλωδίων 12 ΣΓΔ.
Αποστειρώνοντας χάλυβας 1.4301 / 1.4305
Διανέμων λιμένας Δύο, κατάλληλος για τις διάφορες απαιτήσεις διανομής, μια από τις οποίες μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποστηρωμένη χορήγηση της δόσης των υλικών.
Διανέμουσα μάνικα Εσωτερική διάμετρος 6 χιλ., πάχος 2 χιλ.
Υλικός λιμένας προσθηκών Κατ' ευθείαν και ανάψτε 32 χιλ.
Ανακάτωμα Ισχυρό μαγνητικό ανακάτωμα, υψηλή ταχύτητα 240 περιστροφή/λεπτό, αργόστροφες 120 περιστροφές/λεπτό, απείρως μεταβλητές.
Σύστημα υδρόψυξης Water-cooled σύστημα με τη συμπληρωματική πίεση να διατηρηθεί η πίεση στην αίθουσα κατά τη διάρκεια γρήγορο humidification.
Μέτρα ασφαλείας Το μοναδικό σχέδιο αδράνειας καπακιών, διπλός έλεγχος της θερμοκρασίας και της πίεσης, θερμοκρασία επάνω από 80°C, πίεση επάνω από 50 mbar, εξωτερικό καπάκι δεν μπορεί να είναι ανοιγμένο, αυτόματο κλείδωμα, θερμοκρασία επάνω από 50°C, πίεση επάνω από 50 mbar, το ανώτερο καπάκι δεν μπορεί να είναι ανοιγμένο, αυτόματο κλείδωμα για να εξασφαλίσει ότι το καπάκι δεν θα ανοίξουν τυχαία κατά τη λειτουργία η προστασία 130°C, θερμοκρασία πέρα-θερμοκρασίας υπερβαίνει την καθορισμένη προειδοποίηση δράσης θερμοκρασίας 2.5°C άσπρη, άσπρη διακοπή ρεύματος δράσης πέρα-θερμοκρασίας η ανοικτή πίεση 1,7 βαλβίδων ασφάλειας φραγμός, ενσωματωμένη βαλβίδα ασφάλειας δεν τραυματίζει τυχαία το χειριστή.
Έλεγχος MEDIA Η αίθουσα προετοιμασιών μέσων πολιτισμού είναι εξοπλισμένη με έναν εύκαμπτο έλεγχο PT-100 θερμοκρασίας, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στην αίθουσα.
Δύναμη θέρμανσης 3.6kW
Απαιτήσεις Electrogen 2 2 0 - 2 4 0V, 50/50Hz, 20A
Διαστάσεις Μήκος 555mm πλάτος 700mm ύψος 980mm
Καθαρό βάρος 85kg.

 

Αυτόματα μέσα προετοιμασία πολιτισμού 12l και σύστημα διανομής 0

 

Αυτόματα μέσα προετοιμασία πολιτισμού 12l και σύστημα διανομής 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing HiYi Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lisa Niu

Τηλ.:: 86-15699785629

Φαξ: +86-010-5653-8958

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα