Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Beijing HiYi Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το HiYi Techonology είναι επαγγελματική επιχείρηση δεσμευμένου στην ανάπτυξη της βιομηχανίας ανίχνευσης αερίου, έχει περισσότερο από την εμπειρία 15-έτους στην εξειδίκευση στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση των ανιχνευτών αερίου.

Με την ισχυρή τεχνική δύναμη και την οικονομική δύναμη, η επιχείρηση αναπτύσσει συνεχώς τα νέα προϊόντα με το διεθνές επίπεδο προηγμένης τεχνολογίας.

 

Είμαστε έτοιμοι για την παροχή της επαγγελματικής και ακριβούς τεχνικής υπηρεσίας και το σχεδιασμό των προγραμμάτων για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του τοπικού πελάτη. Η ανεξάρτητη τεχνολογία από τους αισθητήρες στους ανιχνευτές επιτρέπει σε μας για να αντέξει οικονομικά τη μιας στάσης υπηρεσία λύσης ανίχνευσης αερίου σε όλο τον κόσμο.

 

Επικεντρωνόμαστε πάντα στην ενίσχυση της επικοινωνίας με τους πελάτες, την ανάπτυξη της διεθνούς συνεργασίας, και τη συμμετοχή στο διεθνή ανταγωνισμό με να παρευρεθούμε σε πολύ επαγγελματικό έτος εκθέσεων σε όλο τον κόσμο πάντα.

 

Τα προϊόντα μας μπορούν να διαιρεθούν σε ανιχνευτή μεθανίου λέιζερ υψηλών σημείων, εσωτερικούς συναγερμούς αερίου, φορητούς ανιχνευτές αερίου, βιομηχανικά σταθερά συστήματα, συσκευές ανάλυσης αερίου, καθώς επίσης και αισθητήρες και στοιχεία κλειδί αερίου για την ανίχνευση αερίου. Τα προϊόντα έχουν λάβει τα πιστοποιητικά του CE, TUV, ATEX, και RoHS, και χρησιμοποιούνται ευρέως στους βιομηχανικούς τομείς.

 

Γύρω από τη βιομηχανία IOT, θα συνδυάσουμε τους αισθητήρες, το ευφυές τερματικό, την τεχνολογία επικοινωνιών, τον υπολογισμό σύννεφων και τη γεωγραφική τεχνολογία πληροφοριών IOT μαζί πολύ, να καθιερώσει μια πλήρη αλυσίδα βιομηχανίας IOT.

 

Είμαστε εστίαση στην αξία πελατών προσανατολισμένη, συνδυάζουμε την επεξεργασία της προστασίας του περιβάλλοντος με την ενέργεια - η τεχνολογία αποταμίευσης, παρέχει τις τέλειες λύσεις για την έξυπνη πόλη, ασφάλεια παραγωγής, προστασία του περιβάλλοντος, υγεία των οικονομικών πόρων των ανθρώπων. Η δημιουργία της αξίας για τους πελάτες είναι για πάντα η αναζήτησή μας.

Πιστοποιητικό πιστοποίησης προϊόντων

Κίνα Beijing HiYi Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

συνεταιριστική επιχείρηση

Κίνα Beijing HiYi Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Ομάδα επιχείρησης

Κίνα Beijing HiYi Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Εργαστήριο ανάπτυξης

Κίνα Beijing HiYi Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Σπίτι φορτίου

Κίνα Beijing HiYi Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρυμένες το 2004, μετά από Senrui και Zetron, δύο γενεές της επιχείρησης μεταρρυθμίζουν, από το αέριο, την εισαγωγή εργαστηριακού εξεταστικού εξοπλισμού, στην έρευνα παραγωγής και την ανάπτυξη, εξαγωγή. Παρέχουμε τις μιας στάσης εξεταστικές λύσεις εξοπλισμού αερίου και εργαστηρίων, δεσμευμένες να φέρουν την άριστη ποιότητα, προσιτή τιμή από την Κίνα, στον κόσμο.

Κίνα Beijing HiYi Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Beijing HiYi Technology Co., Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : HiYi/BW/Honeywell

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-15000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 70% - 80%